Obavještenje za priređivače u vezi priključenja na on-line nadzor

 

Poštovani,

 

 

 

Počev od 12.08.2016.godine, kada su stupili na snagu Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o bližim prostornim i tehniĉkim uslovima za automat klub i obrascima izvještaja o radu i popisu stanja brojĉanika i Pravilnik  o izmjenama i dopunama pravilnika o prostornim i tehniĉkim uslovima za priređivanje kladioniĉkih igara, (koji su objavljeni u Službenom listu br.50, od 3.08.2016.godine), teče rok od 90 dana da se priređivači igara na sreću upoznaju sa obavezama koje isti sadrže i da se adekvatno pripreme za priključivanje na ON-LINE nadzor. Po isteku roka od 90 dana, u skladu sa odredbama  člana 77 Zakona o igrama na sreću, teče rok od 60 dana u kojem svi priređivači moraju izvršiti priključenje na nadzorni sistem nadležnog organa – Uprave za igre na sreću.

 

Priredjivači su upoznati sa procedurom kroz čitav niz sastanaka i prezentacija koji su održani a dio priredjivača je ranije preuzeo odgovarajuću tehničku dokumentaciju.

 

Na sajtu Uprave (www.upravazaigrenasrecu.me), na stranici “Pravilnici”,  postavljeno je novo Tehničko uputstvo V. 002, koje je izrađeno prema pomenutim pravilnicima. Dodatni fajl, koji će služiti priređivačima prilikom priključenja na ON-LINE nadzor, nalazi se na disku i njega će priređivači, uz potpis i pečat ovlašćenog lica, moći da preuzmu u prostorijama Uprave za igre na sreću.

 

 

 

 

 

S poštovanjem,                                                                         Direktorica

 

                                                                                          Milena Savović Baptista

 

Sima Barovića br. 30 
Podgorica
Crna Gora

Tel  +382 (0) 20 265 438
Fax +382 (0) 20 265 439

Mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web www.upravazaigrenasrecu.me